česnakinės bandelės
- 180 g miltų (gali prireikti daugiau)
- Sviesto mišiniui :šauksto minkšto sviesto, petražolių bei mažos skiltelės česnako smulkinto.
- I pieną supilti cukrų, idėjus mieles išmaišyti, kad jos ištirptų.
- Miltus sumaišyti su druska, raudonėliu. I šią masę supilti pieno ir mielių mišinį ir užminkyti tešlą.
- Užminkykite tešlą , ir pastatykite ją šiltai , kad pakitų apie 1h.
- Kol
tešla kyla , pasidarykite sviesto mišinį:visus reikiamus ingridientus sutrinkite šakute
- Pakilusią tešlą išsiverskite ant truputi miltuoto stalo.Perminkykite ir išpadalintų mažų gabaliukų suformuokite
bandeles.Jas dėkite ant kepimo popieriaus, uždengti ir leisti 30 min šiltai
pastovėti.
-
Orkaite įkaitinkite iki 190°, dėkite apačioje gilesnę skardą su verdančiu vandeniu (nebūtinai) . Po 15 min aptepkite sviesto mišiniu. Kai
bandelės įgaus spalvą dar kartą aptepti ir 1 ar 2 min dar leisti
pakepti. Ištrauktas vėl aptepti sviestu. Kepti kol gražiai apkeps :)
šaltinis: http://aguonele.blogspot.com/2010/10/pikantiskos-bandeles-mini-varijantas.html
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą